Рубані котлети з червоної риби : фото- рецепт

 Червона риба дуже популярна серед кулінарів , так як дає небувалий простір для творчості. Цю рибу можна коптити , солити , в’ялити , смажити , готувати на пару і так далі. Крім цього м’ясо червоної риби – це цінний продукт харчування , так як воно багате йодом і жирними кислотами (вони , до речі , надходять в організм людини тільки з рибою ) .

Сьогодні ми будемо готувати котлети з філе червоної риби. Але фарш Ми будемо не перемелювати на м’ясорубці , як робимо зазвичай , а рубати. Рубані котлети з червоною риби виходять дуже ніжними , соковитими і смачними.

Інгредієнти для котлет:

  • Філе червоної риби (у нашому рецепти ми використовуємо філе кети ) – 300 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Майонез – 1 ст. ложка
  • Картопляний крохмаль – 1 ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка середньої величини
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Сіль , чорний мелений перець – за смаком.

    Рецепт приготування

    1 ) Відріжте від рибини потрібний шматок для приготування котлеток . Видаліть хребет і розгорніть шматок шкірою вниз.

    2 ) Розріжте шматок навпіл і видаліть реберні кістки.

    3 ) Переверніть шматок на інший бік і видаліть шкіру . Те ж саме виконайте з другим шматком .

    4 ) Отримане філе порубаєте на дрібні кубики.

    5 ) Розбийте в фарш яйце , додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.

    6 ) Додайте 1 столову ложку майонезу. Перемішайте .

    7 ) Додайте 1 столову ложку картопляного крохмалю. Перемішайте .

    8 ) Дрібно порубаєте цибулю і перемішайте його з фаршем.

    9 ) Тепер наш рубаний фарш готовий. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Формуємо з фаршу котлети , обвалюють їх у борошні і смажимо з двох сторін на середньому вогні до рум’яної скоринки.

  • Подавайте до столу гарячими. Рубані котлети з червоної риби обов’язково припадуть до смаку вашим домашнім.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>