Салат “Дві половинки ” до дня Святого Валентина : рецепт

У День Святого Валентина так хочеться порадувати кохану людини чимось цікавим . Тим, чим ніхто інший ніколи його не пригощав . блюдо це важливо не тільки смачно приготувати , а й вишукано оформити . пропонований святковий салат до дня Святого Валентина з символічною назвою буде чудово виглядати на святковому столі , накритому спеціально для романтичного вечері. Рецепт з покроковими фото допоможе вам у його приготуванні.

Салат “Дві половинки ” до дня Святого Валентина : рецепт

У відомій пісеньці про любов є такі слова: «Ти і я - половинки … » Цей овочевий салат оформлений у вигляді серця , візуально розділеного на дві частини , що символізує злиття воєдино двох люблячих сердець.

Інгредієнти для салату “Дві половинки “

  • 2 невеликі картоплини ,
  • 1 велика морква ,
  • 1 салатна буряк ,
  • 1 солоний огірок ,
  • 3 ст. ложки зеленого горошку ,
  • 1 яйце ,
  • розсіл ,
  • майонез.

Рецепт приготування до дня Святого Валентина

1 ) Підготуйте овочі для салату: зваріть буряк , моркву , картоплю . оскільки готувати салатик ви будете для романтичної вечері , тобто на двох, то візьміть дві невеликі картоплини , одну велику морквину і одну буряк. ще знадобляться один солоний огірок , а також три столові ложки горошку. Зваріть круто одне яйце.

2 ) Всі продукти , за винятком горошку , натріть на крупній тертці. Перш , ніж терти моркву , відріжте від неї два тонких гуртка. Вони згодом знадобляться для прикраси салату.

3 ) Зручніше робити салат у формі серця на плоскій тарілці. викладати продукти треба по черзі . Спочатку з тертої картоплі сформуйте сердечко. потім точково накапайте майонез. Багато класти не потрібно, інакше салат буде занадто жирним.

Викладаємо перший шар салату з тертої картоплі

4 ) Акуратно розкладіть поверх картоплі дві столові ложки горошку. трохи горошку треба залишити для подальшого оформлення салату.

Другий шар салату – зелений горошок.

5 ) Наступний шар – солоний огірок. Акуратно розрівняйте поверхню і злегка змочіть розсолом від огірків . Візьміть для цього одну неповну столову ложку розсолу.

6 ) Четвертим шаром буде яйце.

7 ) Залишився останній , верхній шар. Його зробіть з моркви й буряка. їх заздалегідь треба змішати з майонезом. Зліва покладіть моркву , а праворуч – буряк. з приготованих кружечків моркви треба вирізати сердечка і прикрасити ними « Бурякову » частину салату. По контуру получившегося сердечка укладіть « Намисто» з горошку .

Святковий салат “Дві половинки ” до дня Святого Валентина готовий!

Приємного апетиту і романтичного настрою!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>