Фруктовий торт. Як приготувати крем для торта

фруктовий торт

ФРУКТОВИЙ ТОРТ
Для приготування коржів знадобляться такі інгредієнти:

4 яйця ;
1 склянка цукру ;
180 гр. вершкового масла або маргарину ;
3 ст. ложки сметани ;
1 / 3 чайної ложки соди;
1,5 склянки борошна;
2 ст. ложки какао- порошку.

Яйця з цукром ретельно збиваємо виделкою або міксером , додаємо м’яке масло ( маргарин ) , перемішуємо. Можна розтопити масло на повільному вогні. Далі додаємо в торт сметану , обережно всипаємо борошно , какао -порошок , гашене соком лимона соду. Все добре має бути перемішано , щоб не було грудочок.

Готове тісто ділимо на 2 рівні частини , виливаємо у форми і випікаємо . Якщо у вас немає 2 форм рівного діаметра , то випікаємо коржі по черзі. Час приготування – 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Як приготувати крем для торта

Крем – цей відмітна риса « Самого смачного торта ». Він робиться з … манної каші . Не хвилюйтеся , на смак це буде абсолютно не те , що ми подумки уявляємо при словах « манна каша » , – смак буде зовсім інший !

Отже , для крему будуть потрібні наступні продукти:

1,5 склянки цукру ;
1 лимон ;
200 гр. вершкового масла;
3 ст. ложки манки ;
0,5 літра молока.

Лимон натираємо на дрібній тертці разом зі шкіркою , видаляємо кісточки. Збиваємо цукор з лимоном. Додаємо розтоплене вершкове масло. Варимо манну кашу , охолоджуємо і змішуємо з попередніми інгредієнтами. Наш крем для торта готовий.

Далі вкладаємо перший корж на блюдо або підставку для торта , промазуємо кремом , зверху кладемо другий і корж – викладаємо залишок крему.

Прикраса торта домашнього приготування

Як прикрасити торт в домашніх умовах , залежить лише від вашої фантазії і смаку. Можна використовувати фрукти , горішки , шоколад , желе і т.д. Я прикрасила торт наступним чином: зверху посипала натертим на крупній тертці шоколадом. Потім – апельсинами , вишнею та ківі. Купити свіжі апельсини і ківі можна в будь-який час року , а от вишню взимку довелося використовувати заморожену .

Інший варіант прикраси домашнього торта – додані ягоди малини і желе для тортів. Рецепт приготування желе вказано на пакетику , в нього можна додавати будь соки , морси для додання яскравого кольору.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>