Картопля запечена у фользі з сиром і шинкою

Картопля запечена у фользі з сиром і шинкою

Картопля запечена у фользі з сиром і шинкою

інгредієнти:

✔ 8 середніх за розміром картоплин
✔ 100 гр. будь-якого твердого сиру
✔ 100 гр. нежирної шинки
✔ 8 чайних ложок вершкового масла
✔ 4 зубчики часнику
✔ зелень петрушки і кропу
✔ листя салату і сіль за смаком

Приготування:

1 . Картопля перед запіканням необхідно очистити і зрізати один кінець , для того чтобикартофель тримався вертикально. Потім картоплю вертикально надрізаємо по всій довжині. Таких надрізів потрібно зробити 8-9 на кожній картоплині .
2 . Шинку нарізаємо пластинами розміром з висоту надрізів на картоплі . Часник очистити і продавити давілкой . Після цього кожну надрізану картофелену солимо , перчимо , посипаємо продавленим часником.
3 . У кожен надріз в картоплі укладаємо пластинку шинки . Потім поливаємо кожен картопля розтопленим вершковим маслом. Одну чайну ложечку на одну картофелену .
4 . Духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Кожну картофелену загортаємо в фольгу. Укладаємо на деко і ставимо в духовку на 45 хвилин. Після приготування фольгу розгортаємо , картопля укладаємо на тарілки прикрашені зеленню і листям салату. Посипаємо гарячу картоплю натертим сиром.

Здивуйте своїх близьких простим , але дуже смачною стравою .

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>