Картопляники з м’ясом

Картопляники з м’ясом

картопляники з мясом

  • картопля – 1 кг
  • яйце – 1 шт.
  • сіль за смаком
  • начинка:
  • яловичина – 300 гр.
  • варені яйця – 2 шт. ( За бажанням … але з ними смачніше !)
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • сіль , перець за смаком

Спосіб приготування

  • Зварити картоплю в мундирі … дати трохи охолонути … Очистити і розім’яти гарненько … Посолити , додати яйце і ще раз добре перемішати.
  • Для начинки треба м’ясо зварити , прокрутити на м’ясорубці … Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії .
  • Яловичину перемішати з цибулею , посолити , поперчити за смаком. За бажанням можна додати варені яйця (з ними смачніше !)
  • Картопля обробити на коржі … На кожну корж викласти начинку і защипати краї коржиків , надавши їм овальну форму.

Моя вам порада: можна формувати коржі і долоньками , змоченими у воді … але краще ліпити їх за допомогою плівки , змащеній олією …

  • Можна зрази запанірувати борошном або сухарями … але я нічого такого не роблю ..
  • Обсмажуємо їх з обох боків у гарячому маслі.
  • Бажано обсмажувати зрази з кожного боку відразу до готовності , щоб при багаторазовому перекиданні вони не розвалювалися , так як зрази дуже ніжні…

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>