Печінковий торт

Печінковий торт
печінковий торт

Інгредієнти:

✔ печінка – 500 гр
✔ борошно – 2 ст.л.
✔ яйце куряче – 1 шт.
✔ цибуля – 2-3 шт.
✔ гриби – 300 гр
✔ морква – 2 шт.
✔ часник – 3 зубчики
✔ майонез
✔ сметана – 2 ст.ложки
✔ зелень ( укроп.петрушка )

Приготування:

1 . Печінка прокрутити в м’ясорубці , додати борошно – 2 ст.л. , пару ложок сметани , яйце , сіль , перець за смаком
2 . Усе гарненько перемішати , і спекти печінкові коржі на сковороді як млинці .
3 . Далі робимо начинку.
4 . Дрібно ріжемо цибулю , гриби , часничок ,
моркву натираємо на дрібній тертці.
5 . Пересмажуємо окремо гриби з цибулею , окремо моркву з цибулею – це наша начинка
Далі формуємо тортик шарами.
6 . Беремо печінковий корж , злегка змащуємо майонезом і викладаємо на нього тонким шаром обсмажену з цибулею моркву, потім печінковий корж , змащений майонезом , далі обсмажені з цибулею гриби , далі корж і т.д. чергуючи шарами.
7 . Верх тортика змащуємо майонезом. прикрашаємо тонкими кружками свіжих помідорів і зеленню петрушки.
8 . Виходить дуже красиво і надзвичайно смачно .

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>