Рецепт приготування домашнього торта.Домашній торт « Графські руїни »

Домашній торт « Графські руїни » 

домашнійй торт

Цей торт містить не тільки безе , але і бісквіт . Звичайно , завдання можна зовсім полегшити , купивши в магазині готові бісквітні коржі і безе. Але щоб отримати ніжний та святковий шедевр , спробуйте зробити все самостійно , скориставшись цим рецептом.
Для приготування домашнього торта знадобиться

Для бісквіту :
по 1 склянці борошна і цукру
3 яйця цілих
два жовтки додатково (їх можна взяти від залишилися безешек )
1 / 3 ч.л. солі
0,5 ч.л. соди , гашеного оцтом

Для безе :
білок – 6 шт
2 склянки цукрового піску
1 ч.л. кава в гранулах
4-5 крапель оцту
близько 2 склянок обсмаженого арахісу

Для заварного крему:
300 г масла вершкового
4 жовтки (візьміть від безе )
130 гр молока
1 ч.л. кави
1,5 склянки цукру
Рецепт приготування домашнього торта

Для приготування бісквітних коржів збийте цукор і яйця з сіллю , умішайте гашене соду і борошно. Можете розділити тісто на дві частини і випікати окремо або випекти один корж і гарячим розрізати на 2 коржі. Температура в печі 200-220 ° С.

Готуємо безе. Краще , якщо ви випече двома порціями по 3 білка кожна. Відокремте жовтки і білки. Візьміть велику столову ложку , покладіть кави , капніть в нього оцет і додайте трохи збитих білків. Заважайте масу до повного розчинення кави.

Збийте білки до піни , умішайте ложку з кавою і , продовжуючи збивати , розчиніть 1 склянка цукру за 3 рази. Виконуючи рухи знизу вгору , в готову масу акуратно всипте крупно порубаний арахіс.

У форму для випікання покладіть папір для випікання і накресліть коло , діаметр якого на 1 см менше діаметра коржа . Масу викладіть на пергамент , не виходячи за контури кола , рівномірно розподіліть її . Випікати годину- півтори при температурі до 100 ° С. Не виймаючи з духовки корж , остудіть його , відкривши дверцята . Потім зніміть папір і спечіть другий корж.

Крем . Жовтки розітріть з цукром , додайте 65 гр молока і поставте на маленький вогонь або водяну баню. Молоко, що закип’ятіть і розчиніть у ньому кави. Коли маса почне закипати , влийте каву з молоком , постійно , помішуючи варіть до густого стану . Потім остудіть масу і збийте з маслом.

Збираємо торт за схемою: корж бісквіту – крем- корж безе – крем- безе – крем- бісквіт. Краї торта намажте кремом , розсипте по столу арахіс і прокотіть торт по ньому як колесо. Залишається тільки прикрасити верх , проявивши фантазію.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>