САЛАТ ” РОЯЛЬ “

САЛАТ ” РОЯЛЬ “

салат рояль
інгредієнти:
• горбуша консервована (можна взяти іншу рибу) ,
• 4 яйця ,
• 200 г сиру ,
• 1 цибулина ,
• 1 плавлений сирок ,
• майонез або сметана ,
• 5-7 шт. маслин ,
• 1 маленька морквина ,
• зелень петрушки.

Приготування
Яйця і моркву відварити і очистити.
Цибулю дрібно нарізати і обшпарити окропом , щоб не було гіркоти.
Сир і яйця натерти на дрібній тертці.
Салат викладати шарами , підсолюючи і злегка змащуючи шари майонезом ( сметаною) :
1 – подрібнена горбуша ;
2 – цибуля ;
3 – яйця ;
4 – тертий сир.
Прикрасити салат , як показано на фото: тонкими скибочками плавленого сиру , шматочками чорних маслин , трояндочкою з тонких пластинок вареної моркви і петрушкою.
Перед подачею на стіл витримати салат 1 годину в холодильнику.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>