САЛАТ З кабачків і М’ЯТОЮ .

САЛАТ З кабачків і М’ЯТОЮ .

салат із кабачків
На 2-3 порції знадобиться:
450 г кабачків
75 г панірувальних сухарів
1 яйце
щіпка кайенского перцю
1 ст. л . нарізаної зелені м’яти
масло для смаження у фритюрі
1 ст. л . бальзамічного оцту
3 ст. л . оливкової олії
200 г суміші листя салату
сіль і мелений чорний перець

спосіб приготування :

Обріжте кінці кабачків , натріть кабачки на крупній тертці

Відіжміть надлишок вологи , покладіть кабачкову масу в миску , туди ж додайте панірувальні сухарі , яйце , кайенский перець і нарізану м’яту , посоліть і поперчіть за смаком , перемішайте.

Скачайте з м’якоті кабачків і сухарів кульки розміром з волоський горіх. Розігрійте масло для смаження до 180 градусів або до такої міри , щоб кубик хліба , опущений в масло , ставав коричневим за 30-40 секунд. Смажте кульки з кабачків протягом 2х хвилин і потім обсушити їх.

Змішайте оцет з оливковою олією , посоліть і поперчіть.

Листя салату покладіть в блюдо , полийте їх заправкою , злегка струсіть , щоб заправка рівномірно розтеклася по листю. Викладіть зверху кульки з кабачків і подавайте до столу , поки вони ще хрусткі.

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>