ШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ ЗА 15 ХВИЛИН

ШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ ЗА 15 ХВИЛИНШОКОЛАДНО-БАНАНОВИЙ РУЛЕТ ЗА 15 ХВИЛИН

інгредієнти:

тісто:

● 6 яєць
● 6 столових ложок цукру
● 3 столових ложки какао
● 1 / 2 чайної ложки соди

начинка:

● 200 мл молока
● 2 столових ложки борошна
● 250 г вершкового масла кімнатної температури
● 1 яйце
● 8 г ванільного цукру
● 2 столових ложки какао
● 4 столових ложки цукрової пудри
● 2 банана (довгих і прямих)

● Масло для змащення листів
● Какао для посипання

Приготування:

Нагрійте духовку до 180 ° С. Деко ( 35 х 25 см) змастіть маслом і застеліть папером для випічки.

Жовтки відокремте від білків , останні збийте до стійких піків. Жовтки збийте з цукром близько 10 хвилин , додайте какао і соду. Акуратно введіть білки в жовтки. Перелийте тісто на приготований деко. Випікайте 7-10 хвилин , потім перекладіть корж на сире кухонний рушник , скрутіть рулет і залиште разом з рушником остигати. Коли рулет охолов , розкрутите і зніміть папір.

Молоко з борошном поставте на вогонь і готуйте до густої консистенції. Зніміть з вогню і вбийте яйце. Повністю остудіть. Масло змішайте з остиглим молочно- борошняним кремом , розділіть на 2 частини ( 60 / 40).

У велику частину додайте какао , змішане з цукровою пудрою , ванільний цукор – в меншу. Половину шоколадного крему залиште для декорування.

На розкручений корж намажте шар ванільного крему і половину шоколадного . Викладіть банани вздовж і скрутіть рулет. Покрийте його іншим шоколадним кремом по всій поверхні. Присипте какао- порошком.
Поставте в холодильник рулет на пару годин перед подачею.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>