Тонкі вафлі

тОНКІ ВАФЛІ

Тонкі вафлі

Ці вафлі можна їсти самі по собі (чим я із задоволенням і займаюся ) , а також начиняти вареним згущеним молоком , вмочати в розтоплений шоколад або використовувати як ріжка для морозива. Ви вільні чинити так , як вважаєте за потрібне

Інгредієнти на 16-18 вафель:

4 великих яйця
200 г цукру
200 г вершкового масла
200-250 г борошна
1 ч.л. ванільного цукру або щіпка ваніліну

Яйця збиваємо з цукром за допомогою віночка . Додаємо розтоплене (але не гаряче !) Вершкове масло і ще раз збиваємо.

Додаємо ванільний цукор і борошно , замішуємо тісто такої густоти , як на оладки. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше.

Розігріваємо вафельницю , при необхідності змащуємо і смажимо вафлі до рум’яного стану , наливаючи по 1 ст.л. тесту за раз.

Звертаємо , поки гарячі.

Приємного чаювання!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>