Торт ” Піна Колада “

Торт " Піна Колада "

Торт ” Піна Колада ” 

інгредієнти:

Для бісквіту :
✔ 1 склянка борошна
✔ 5 яєць
✔ 1-2 склянки цукру
✔ 1 ч.л порошку для випічки

Для крему:
✔ 1 банка ананасів (сік )
✔ 2,5 пачки лимонного желе
✔ 50 гр пластівців кокоса
✔ 1 вершковий пудинг без цукру ( заварний крем )
✔ 200 гр вершкового масла
✔ кокосова стружка для посипання

Приготування:

1 . Бісквіт . Білки відокремити від жовтків.
2 . Збити білки з цукром у високі піки і акуратно ввести жовтки.
3 . Всипаємо борошно з порошком і все знову акуратно змішує .
4 . Виливаємо у форму.
5 . Збиваємо їх з цукром в густу масу, потім додаємо борошно без порошку. Таким способом виходить бісквіт і ніколи не осідає )
6 . Випікати до сухої палиці на 170 градусів.
7 . Крем.До сотейника вилити ананасовий сік , додати води , щоб рідини було 3 склянки .
8 . Частина відлити в окремий посуд і розвести в рідині пудинг . 3 . Ананасовий сік з водою за кип’ятити , всипати желе , ретельно перемішати.
9 . Довести , до кипіння , додати розчинений пудинг і ананаси.
10 . Приготувати . Додати вершкове масло і пластівці. Суміш блендернуть .
11 . Охолодити .
12 . Масло збити , додаючи охолоджену суміш.
13 . Бісквіти ( їх обов’язково потрібно змочити рідиною , тим же ананасовим соком) розрізати на 2 частини , змастити кремом.
14 . Потім змастити з боків і зверху.
15 . Посипати кокосовою стружкою.

Приємного чаювання!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>