Тюфтельки з СРСР

Тюфтельки з СРСР

Тюфтельки з СРСР

Знайшла якось я книгу рецептів моєї бабусі ще 1985 року. Сподобався мені цікавий рецепт , тефтелі під червоним соусом , от і спробуємо зробити!

інгредієнти:

Для фаршу:
✔ м’ясо свинина : 400 гр
✔ лук : 1 шт.
✔ рис : 1 ст.
✔ сіль , перець
✔ яйце: 1шт.

Для соусу:
✔ сметана : 2 ст.л
✔ помідори: 2 шт.
✔ борошно: 4 ст.л.
✔ сіль , перець , цукор

Приготування:

1 . Готуємо фарш. М’ясо збиваємо на блендері або перекручуємо через м’ясорубку.
2 . Ріжемо дрібно цибулю і додаємо у фарш. Далі , варимо рис , додаємо яйце , сіль , перець за кусу . Все перемішуємо – фарш готовий.
3 . Тепер займемося соусом : Трьом помідори на дрібній тертці або збиваємо на блендері.
4 . Додаємо 2 столові ложки сметани , перемішуємо , сіль , перець , трохи цукру – все за смаком.
5 . Трьом морквину на крупній тертці і страхуємо на сковорідці.
6 . Додаємо приготований соус і трохи води . Доводимо до кипіння.
7 . Час зайнятися тефтельками . Робимо кульки і паніруємо в борошні.
8 . Складаємо в каструлю і заливаємо соусом.
9 . Час приготування тефтелек 20 хвилин.

Тюфтельки виходять дуже смачними , мені нагадали смак дитинства , тих тефтелей з садка. Спробуйте обов’язково , дуже швидко і смачно! І дитині дуже сподобалися.

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>