Заморожене полуничне тістечко

Заморожене полуничне тістечко Заморожене полуничне тістечко

інгредієнти:

Для основи:
✔ 60 гр крихти печива
✔ 1 / 2 склянки рубаних волоських горіхів
✔ 10 столових ложок розтопленого вершкового масла
✔ 1 склянка борошна
✔ 1 / 2 склянки коричневого цукру

Для начинки:
✔ 2 яєчних білка
✔ 1 / 2 склянки цукру
✔ 1 склянка жирних вершків
✔ 115 гр розм’якшеного вершкового сиру
✔ сік лимона середніх розмірів
✔ 300 гр нарізаної полуниці

Приготування:

1 . Нагрійте духовку до 160 градусів. Форму для випічки ( 33 х 23 ) змастіть вершковим маслом.
2 . У блендері збийте разом крихти печива з волоським горіхом до дрібної крихти .
3 . Пересипте в миску , додайте вершкове масло , борошно , коричневий цукор і змішайте виделкою до однорідної маси.
4 . Деко застелити папером для випічки і на нього викладіть приготовлену масу суцільним рівним шаром.
5 . Надішліть в духовку на 20 хвилин , на середині випікання переверніть деко , щоб все пропеклося рівномірно. Дістаньте з духовки і остудіть.
6 . Поки основа випікається приготуйте начинку. Міксером збийте білки з цукром близько 3 хвилин. Додайте вершки і збийте ще близько 6 хвилин.
7 . Потім додайте вершковий сир і лимонний сік , перемішайте і додайте нарізану полуницю.
8 . Половину спеченої в духовці крихти викладіть в приготовлену заздалегідь форму для випічки.
9 . Утрамбуйте і зверху викладіть начинку рівним шаром. Зверху присипте решті крихтою печива та горіхів.
10 . Закрийте форму фольгою і відправте мінімум на 4 години в морозилку , а краще на ніч. Перед подачею дістаньте за 10-15 хвилин , щоб легше нарізати.

Приємного апетиту!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>